Steun Onze Dansschool met Trooper: Simpel en Kosteloos!

Wist je dat je Mad Monkeyz kan steunen zonder extra geld uit te geven?

We zijn blij om aan te kondigen dat onze dansschool zich heeft aangesloten bij Trooper! Met Trooper kan je ons steunen door simpelweg je online aankopen te doen via hun website of app, zonder dat het jou extra geld kost.

Wat is Trooper?

Trooper is een platform waarmee je verenigingen kunt steunen door simpelweg online te shoppen. Het mooie is dat dit geen extra kosten met zich meebrengt voor jou! Wanneer je via Trooper een aankoop doet bij een van de aangesloten webshops, gaat er een commissie naar de vereniging die jij wilt steunen. Deze commissie komt rechtstreeks van de webshop en kost jou dus niets extra.

Hoe werkt Trooper?

Het gebruik van Trooper is heel eenvoudig. Volg deze 5 stappen om onze dansschool te steunen:

  1. Ga naar de Trooper-website of open de Trooper-app.
  2. Zoek onze dansschool op: Typ ‘Mad Monkeyz’ in de zoekbalk en selecteer ons uit de lijst.
  3. Kies je favoriete webshop: Trooper werkt samen met veel populaire webshops, zoals Bol, Amazon en Ali Express. Klik op de webshop waar jij iets wilt kopen.
  4. Doe je aankoop zoals gewoonlijk: Je wordt doorgestuurd naar de website van de webshop. Doe je aankoop zoals je dat normaal zou doen.
  5. Trooper regelt de rest: De webshop betaalt een commissie aan Trooper, die vervolgens naar onze dansschool gaat!

 

Trooper Botje

Om het nog makkelijker te maken, kun je het ‘Trooper Botje’ installeren. Dit is een handige tool die je herinnert om via Trooper te shoppen wanneer je een van de aangesloten webshops bezoekt. Het Trooper Botje verschijnt automatisch in je browser en laat je weten dat je een aankoop kunt doen die onze dansschool steunt. Je hoeft dus nooit meer te onthouden om via Trooper te gaan!

    De Impact van Jouw Steun

    Elke aankoop die je via Trooper doet, helpt ons om geweldige ervaringen voor onze dansers te creëren. Hier zijn enkele manieren waarop jouw steun een verschil maakt:

    Jaarlijkse Dansvoorstelling: De opbrengsten helpen ons bij het huren van de Schouwburg, het betalen van de licht- en geluidstechnici, en het aanschaffen van prachtige kostuums voor de dansers. Dit zorgt ervoor dat we elk jaar een professionele en indrukwekkende show kunnen neerzetten voor ouders, familie en vrienden en dat de dansers kunnen schitteren op het podium!

    Leuke Uitjes: Naast de voorstellingen, organiseren we ook jaarlijkse uitstapjes naar Bobbejaanland en de binnenspeeltuin. Deze activiteiten zijn geweldige teambuilding momenten en zorgen voor onvergetelijke herinneringen voor onze dansers.

    Dagelijkse Werking: De bijdragen helpen ons ook bij de dagelijkse werking van de dansschool, zoals het huren van de danszalen en het aanbieden van kwaliteitsvolle lessen aan iedereen.

    Jouw steun via Trooper zorgt ervoor dat we blijven groeien en onze dansers de best mogelijke ervaring kunnen bieden!

    Wij danken je alvast voor je steun en kijken uit naar nog meer onvergetelijke momenten samen. Doe vandaag nog je online aankopen via Trooper en maak een verschil voor onze dansschool!

    Scroll naar boven