ADULTS MODERN 14+ / 16+

Modern jazz is een vloeiende dansstijl waarin techniek en expressie samenkomen. In onze lessen beginnen we altijd met een opwarming, waarna we in verschillende techniekoefeningen duiken om je vaardigheden op te bouwen en te verfijnen.

In het tweede deel van de les werken we aan een choreografie waarin je al je nieuwe vaardigheden kunt toepassen en je eigenheid kunt ontdekken. We besteden veel aandacht aan inlevingsvermogen, ruimtegebruik, dynamiek en muzikaliteit.

Aan het begin van het dansjaar bepaalt de coach samen met jou in welke groep je het beste kunt instappen, zodat je de meeste vooruitgang kunt boeken en optimaal kunt genieten van de lessen.

ADULTS MODERN BEGINNERS

Wil jij starten met moderne dans of een lang verloren hobby terug opnemen, dan is deze les voor jou! In deze lessen beginnen we bij de basis zodat iedereen met een passie voor dans kan aansluiten.

Woensdag 20u-21u – sporthal Demerstrand – SPIEGELZAAL

ADULTS MODERN INTERMEDIATE

De intermediate groep is bedoeld voor dansers met enkele jaren ervaring in moderne dans. Deze groep biedt de kans om verder te groeien en je dansvaardigheden te verfijnen. Het tempo ligt hoger in deze lessen en we focussen op meer geavanceerde techniekoefeningen en uitdagendere choreografieën.

ADULTS MODERN ADVANCED

Onze advanced groep is voor ervaren dansers die alle basistechnieken volledig onder de knie hebben en zich verder willen ontwikkelen. Deze lessen zijn intensiever en vereisen een grote inzet. Dansers in deze groep werken aan geavanceerde choreografieën en verfijnen hun techniek en artistieke uitdrukking. Als je klaar bent voor een echte uitdaging en je passie voor moderne dans naar een hoger niveau wilt tillen, dan is deze groep voor jou!

“The only dancer you should compare yourself to, is the one you used to be.”

Scroll naar boven