Mad Monkeyz Dance Company…

Werd opgericht in 2017, toen 3 gepassioneerde danscoaches, Dana Schoofs, Peggy Stijnen en Niki Verding besloten om de handen in elkaar te slaan en een eigen dansschool op te richten.

Het hoofddoel? Kinderen laten kennismaken met dans en zoveel mogelijk kunnen teruggeven aan onze leden. Aangezien alle 3 de oprichters zoals ze zeggen ‘een hoek af hebben’, werd er gekozen voor Mad Monkeyz als naam. ‘MAD’ als een verwijzing naar hun gekke fratsen en ideeën. ‘Maurice’ de aap werd onze mascotte en zie je op regelmatige basis terugkomen in onze dansshows.

Omdat deze 3 oprichters al heel wat jaren in de danswereld achter hun kiezen hadden, vormden ze al snel een hecht team van 8 coaches, en startten ze hun danslessen in Diepenbeek en Genk.

Ondertussen nam het coachteam verschillende vormen aan, In 2023 nam Peggy een stapje terug als bestuurslid, maar geeft ze nog steeds met veel liefde en plezier les aan onze Adults 30+ – FUNDANCE.

In juni 2024 nam Dana de beslissing om volledig uit de dansschool te stappen als bestuurslid en coach.

Vanaf heden runt Niki de dansschool als leidinggevende en voorzitster, met ongelofelijk veel goesting en vuur. Samen met haar man Geert (die de boekhouding en facturatie voor zijn rekening zal nemen) én de rest van het fantastische team van topcoaches, zijn we er als dansschool helemaal klaar voor om nog meer te gaan groeien!

Scroll naar boven