ALYSHA AMERICA

MINI’S GENK
ADULTS HIPHOP BEGINNERS

Alysha is één van de nieuwe coaches bij het Mad Monkeyz-team, maar ze is zeker geen onbekend gezicht bij ons. Ze danst al sinds vierjarige leeftijd bij de andere coaches en ze twijfelde geen moment om bij Mad Monkeyz aan te sluiten toen onze dansschool werd opgestart. Alysha heeft enkele jaren geleden meegedanst bij het toenmalige wedstrijdteam hiphop en ontplooide zichzelf de afgelopen vijf jaar verder in de hiphop advanced groep.

Sinds vorig jaar startte ze ook met moderne dans, waardoor ze twee keer per week zelf op de dansvloer staat. Naast 2 keer per week in de danszaal haar beste moves te tonen, staat Alysha zeker nooit stil op feestjes of thuis in de badkamer. En zo werd al snel de beslissing gemaakt dat ze haar passie ook wilt delen met anderen! Alysha wil haar dansers laten zien dat je via dansen je gevoelens en frustraties kunt uiten, en ze hoopt hen ook veel bij te leren, zowel op gebied van dans maar ook over zelfzekerheid en vriendschap.

Alysha zit in het zesde middelbaar, waar ze economie-wiskunde studeert. Naast school werkt ze in het weekend in een brasserie en tijdens de vakantieperiodes is ze speelpleinmonitor. Ze houdt ervan om bezig te zijn met kinderen en nieuwe ervaringen op te doen. Van een bezige bij gesproken!

Een laatste leuk weetje over Alysha is dat ze lang geacteerd heeft en je haar kunt spotten in de achtergrond bij series zoals “Knokke off” en “Thuis”.  Alysha stopte echter met toneel en haar andere hobby, turnen, zodat ze zich volledig op dans kan focussen.

“See the music, hear the dance.”

Scroll naar boven