KIKI ELING

TEENS HIPHOP DIEPENBEEK

Kiki is één van de nieuwe gezichten in ons team en kan niet wachten om haar eerste lessen te geven! Ze begon op zesjarige leeftijd met hiphop en streetdance, en in de schoolvakanties was ze altijd te vinden op danskampen. Thuis voerde ze eigenzinnige choreografieën op voor haar familie – de woonkamer werd al snel haar persoonlijke podium. Vijf jaar geleden sloot Kiki zich aan bij Mad Monkeyz, waar ze begon met hiphop en onlangs ook moderne dans ontdekte.

Hoewel ze nieuw is in het team, heeft Kiki al flink wat ervaring opgedaan. Tijdens schoolvakanties gaf ze danskampen bij ‘Sport in Genk’ en volgde ze een animatorcursus bij Activak om haar vaardigheden aan te scherpen. Het zien van blije gezichten en het ontstaan van vriendschappen tijdens haar lessen is wat haar het meest gelukkig maakt. Haar missie? Haar dansers laten stralen van plezier en zelfvertrouwen.

Kiki is net afgestudeerd als bedrijfsmedewerker en start in september 2024 haar studie Orthopedagogie. Ze heeft een groot hart voor jongeren en droomt van een carrière in de sociale sector. Buiten de dansstudio vind je haar vaak op een terras met vriendinnen, in de winkels of dansend in het uitgaansleven.

Als het op muziek aankomt, heeft Kiki een zwak voor pop en energieke beats. Haar favoriete dansmoves? De onmisbare body roll en ‘chest pump’! Kiki staat te popelen om aan haar avontuur bij Mad Monkeyz te beginnen en haar passie voor dans te delen met haar dansers. Bereid je voor op lessen vol energie en plezier!

“Always say yes to dancing.”

Scroll naar boven