MARTHE TOMASSEN

MINI’S 1 + 2 DIEPENBEEK
TEENS MODERN

Marthe is een veelzijdige danscoach met een liefde voor dans die al begon op haar zesde. Ze danste lange tijd hiphop, waarvan ze drie jaar met volle overgave deel uitmaakte van het wedstrijdteam van Mad Monkeyz. Later ontdekte ze haar ware passie voor moderne dans, wat haar verraste en inspireerde. Bij de oprichting van Mad Monkeyz begon Marthe als hulpcoach bij de mini’s en groeide ze uit tot een gepassioneerde coach die nu haar liefde voor dans deelt met onze kleuters en teens modern. Marthe blijft zich ondertussen verder ontplooien door onze adults modern advanced lessen te volgen en nieuwe pasjes uit te proberen die ze online oppikt.

Naast haar rol als danscoach staat Marthe als leerkracht Nederlands, Engels en economie op het Onze-Lieve-Vrouwlyceum in Genk. Haar voorliefde voor economie deelt ze het liefst met haar klassen omdat ze haar leerlingen graag meer leert over de maatschappij waarin we leven. Ze vindt het belangrijk dat al haar leerlingen zich gezien en gehoord voelen in haar les en kunnen uitblinken in hun talenten.

Wanneer ze niet in de dansschool of het klaslokaal staat, kun je Marthe thuis vinden, dansend op de beat van haar favoriete muziek of genietend van een serie op Netflix. In de zomermaanden verruilt ze het klaslokaal voor Speelplein Heidevreugde, waar ze als enthousiaste animator kinderen en jongeren een onvergetelijke vakantie bezorgt.

Marthe’s choreografieën ontstaan spontaan bij muziek die haar inspireert, variërend van zacht en romantisch tot verrassend en ritmisch. Het hoogtepunt voor Marthe bij het geven van danslessen is de perfecte balans tussen ontspanning en uitdaging die het haar dansers biedt. Ze schept een omgeving waarin haar leerlingen kunnen groeien, zichzelf kunnen uiten en hun liefde voor dans kunnen delen. Voor de jonge dansers draait het vooral om plezier maken en met een glundering in de ogen de les verlaten. De liefde en dankbaarheid die ze van haar kleuters ontvangt, vervullen haar met immense voldoening.

“Dance enables you to find yourself and lose yourself at the same time.”

Scroll naar boven