NAOMI TRESiNIE

MINI-KIDS DIEPENBEEK + GENK
TEENS HIPHOP GENK

Naomi is een van de vaste waarden van Mad Monkeyz Dance Company en geeft al vanaf dag één les. Haar dansreis begon op haar derde, en sindsdien heeft ze allerlei stijlen geprobeerd: hiphop, streetdance, jazzdance, moderne dans, en zelfs wedstrijddans. Naomi heeft gedanst bij verschillende scholen voordat ze haar hart verloor aan Mad Monkeyz, waar ze in de beginjaren naast het lesgeven ook deel uitmaakte van het wedstrijdteam.

Op haar 16e begon Naomi met lesgeven, en sindsdien heeft ze een breed scala aan leerlingen onder haar vleugels gehad, van mini-kids tot volwassenen. Ook volgde ze een workshop om kinderen met ASS, ADHD en faalangst te kunnen begeleiden, waardoor haar lessen nog inclusiever zijn.


Naomi is niet alleen een dansliefhebber; ze is ook afgestudeerd als kapster, kinderverzorgster, en in de orthopedagogiek. In het dagelijks leven werkt ze als nachtbegeleidster bij Covida, waar ze mensen met een mentale beperking helpt een veilig en gelukkig leven te leiden. Naomi haalt voldoening uit het bieden van een luisterend oor en de veiligheid die haar cliënten nodig hebben.

Wanneer Naomi niet danst of werkt, vindt ze haar creativiteit in tekenen, sleutelhangers maken en kindergrime. Ze is een fervent Disney-fan en gaat elk jaar minstens één keer naar Disneyland om haar innerlijke kind te omarmen. Wat Naomi het leukste vindt aan lesgeven? Het doorgeven van haar passie en plezier aan de nieuwe generatie. Ze geniet ervan om haar dansers na elke show te zien stralen van trots. Naomi wil dat haar dansers volop genieten, zichzelf durven uiten, en vooral lekker gek doen. Iedereen mag zijn wie ze zijn, zolang ze maar plezier hebben!

“To dance is to express the rythm of a happy heart.”

Scroll naar boven