PEGGY STIJNEN

ADULTS 30+ FUNDANCE

Als Peggy niet in de danszaal staat, vind je haar vaak in de keuken van Covida, waar ze met een grote lach heerlijke maaltijden bereidt voor volwassenen met een beperking. Haar passie voor dans begon in de jaren ’80, toen ze samen met vriendinnen dansjes maakte voor de playbackshows. Toen haar oudste dochter op driejarige leeftijd begon met dansen, besloot Peggy zelf ook weer te gaan dansen. Dit leidde al snel tot het geven van danslessen, aanvankelijk voor kleuters en later ook voor jonge kinderen en volwassenen.

Na 18 jaar aan danservaring en lesgeven, richtte Peggy samen met Niki en Dana Mad Monkeyz Dance Company op. Ze geeft nu al zeven jaar met veel plezier les aan de Adults 30+ Fundance-groep. Peggy’s lessen staan bekend om de vrolijke sfeer en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Wat ze het leukste vindt aan dansles geven? Het gevoel dat ze haar dansers iets kan bijbrengen en hen ziet genieten. Ze wil dat haar dansers zich goed voelen en elke week met een glimlach en rode wangen naar huis gaan na de les.

Naast dansen, heeft Peggy nog een andere grote passie: de carnavalsvereniging Ganz D’rhaan. Dit is een uit de hand gelopen hobby die ze samen met haar gezin vol overgave beleeft. En als het zomer is, vind je haar vaak in Griekenland, haar favoriete vakantiebestemming waar ze helemaal tot rust komt.

Peggy’s favoriete muziek om op te dansen zijn de swingende nummers uit de jaren ’80. Ze is enorm trots dat haar twee dochters, Naomi en Amber, ook lesgeven bij Mad Monkeyz, en geniet ervan om haar passie voor dans te delen met zowel haar familie als haar dansers.

Scroll naar boven