FIEN VOETS

HULPCOACH MINI’S 1 + 2 DIEPENBEEK

Fien begon haar dansavontuur op 10-jarige leeftijd met volksdansen, een ervaring die haar hart stal. Na een korte pauze in haar laatste jaar van de basisschool, vond ze in het eerste middelbaar haar thuis bij Mad Monkeyz DC. Hier zette ze haar eerste stappen in de moderne dans en ontdekte ze een nieuwe passie.

Nu start Fien haar derde jaar als hulpcoach bij de mini’s in Diepenbeek. Hoewel ze geen eerdere ervaring in lesgeven had, bleek haar enthousiasme en liefde voor dans de perfecte mix voor deze rol. Het helpen bij de mini’s sluit perfect aan bij haar studie ‘Zorg en welzijn’, die zich richt op kinderen en ouderen. Fien geniet ervan om als hulpcoach elke week bij te leren en te groeien in verschillende vaardigheden.

Buiten de dansstudio is Fien een sociale vlinder. Ze houdt van afspreken met vriendinnen, op vakantie gaan, knuffelen met haar katten, uitstapjes maken met haar oma, fietsen en feestjes. Deze activiteiten geven haar energie en houden haar gelukkig.

Wat Fien het leukste vindt aan dansles geven? Het zien van de grote stappen die de kleuters elk jaar maken en hun stralende gezichten. Zelfs op minder goede dagen krijgt ze zoveel liefde van de kinderen dat het haar dag weer goed maakt. Fien wil haar jonge dansers laten zien dat ook kleuters alles kunnen bereiken wat ze willen, ongeacht hun leeftijd.

“Dance to the beat of your own drum.”

Scroll naar boven