Inschrijven dansseizoen 2020 – 2021

Het is zo ver, we gaan weer van start! En wij kijken er enorm naar uit om op 1 september opnieuw te starten met onze danslessen! Uiteraard zal dit door COVID-19 onder een aantal voorwaarden moeten gebeuren. Zo zal er een beperking zijn op het aantal leden per dansles. We raden dus aan om je zo snel mogelijk in te schrijven om zo verzekerd te zijn van een plaats.

Vanaf dit jaar kan je je online inschrijven. Dit kan door hieronder op de knop ‘aanmelden’ te klikken, een account aan te maken, jezelf in te schrijven en tenslotte de betaling in orde te maken. Dans jij met meerdere gezinsleden dan moet je eerst één account aanmaken en vervolgens extra gezinsleden toevoegen. Je vindt hier ook nog een video terug met alle informatie.

Indien je je onmiddellijk zou inschrijven dan willen we je vragen om je nog eens apart voor de proefles in te schrijven. Dit dient omdat we alle gegevens dienen bij te houden omwille van contact tracing.
Omdat dit jaar de plaatsen voor de proeflessen beperkt zijn, vragen wij aan alle dansers om zich enkel in te schrijven voor de proeflessen waar ze echt interesse in hebben.

Indien de les volzet is, maar je toch interesse hebt om mee te doen, willen we je vragen om toch je gegevens in te vullen en het proces af te ronden, zo kom je op een wachtlijst te staan, indien er een plaatsje vrij komt kunnen we zo alsnog contact opnemen. 

MAATREGELEN COVID-19

Graag vragen we volgende:

  • Binnen/op de speelplaats is een mondmasker verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar. Het mondmasker mag pas afgezet worden in de gehuurde dansruimte en wordt dus ook terug opgezet wanneer men deze verlaat. (ook om bvb. Naar het toilet te gaan. )
  • Waar aangeduid de looprichting volgen.
  • Waar mogelijk 1.5meter afstand houden, voor zover dit mogelijk is ook tijdens het dansen.
  • Bij aankomst in het gebouw verplicht de handen desinfecteren.
  • Enkel dansers, coaches en bestuursleden zijn in het gebouw / op de speelplaats toegelaten.
  • In de sporthal van Diepenbeek is er enkel toegang via de deur ‘buitensporters’ aan de achterkant van het gebouw.
  • Voor de locatie in Genk is er enkel toegang aan de poort aan de voorzijde van het gebouw.
  • Groepen verzamelen aan deze ingang en worden onder begeleiding van 1 begeleider in groep naar de gehuurde dansruimte gebracht. Na het sporten wordt de groep in begeleiding naar de uitgang begeleid.
  • Kleedkamers blijven voorlopig gesloten.
  • Wij houden aanwezigheidslijsten bij van elke groep die komt dansen en dit i.f.v. eventuele contact tracing.

Wij volgen regels die opgesteld werden rekening houdend met de richtlijnen van de nationale veiligheidsraad en maatregelen ingesteld door de verhuurders van onze dansruimten. Deze kunnen in alle tijden aangepast worden, in dat geval worden jullie zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. 

Omwille van bovenstaande maatregelen willen wij u vragen om op tijd aanwezig te zijn. Om geen tijd te verliezen van de lessen zullen de begeleiders ten laatste om 2minuten voor het lesuur naar de dansruimte vertrekken. Omwille van deze maatregelen is het uiteraard niet mogelijk dat er ouders aanwezig zijn in de lessen, ook niet bij onze allerkleinsten.
We willen ook aan ouders vragen om voldoende afstand te houden bij het ophalen van de dansers, en waar geen 1,5m afstand gehouden kan worden een mondmasker te dragen, dit voor zowel uw als onze veiligheid. 

Wij hopen op uw begrip en kijken uit naar een veilig, maar vooral leuk dansseizoen