ADULTS HIPHOP 14+ / 16+

Hiphop is een stoere en dynamische dansstijl waarin verschillende technieken aan bod kunnen komen zoals popping, locking, housing en freestyle.

Coördinatie en power zijn de kern van hiphop, waardoor elke les een energieke en krachtige ervaring wordt.

In onze hiphoplessen beginnen we met een opwarming en werken we aan het aanleren van nieuwe moves en lichaamsbesef. Deze technieken worden vervolgens geïntegreerd in een choreografie, zodat je alles wat je leert meteen kunt toepassen.

Aan het begin van het dansjaar bepaalt de coach samen met jou in welke groep je het beste kunt instappen, zodat je de meeste vooruitgang kunt boeken en optimaal kunt genieten van de lessen.

ADULTS HIPHOP BEGINNERS

Onze beginnersgroep is ideaal voor (jong)volwassenen met een beperkte ervaring in hiphop. We starten met de basis en er kunnen verschillende technieken en stijlen aan bod komen. De lessen zijn toegankelijk en leuk, met veel aandacht voor het opbouwen van coördinatie en lichaamscontrole.

Vrijdag 20u-21u – Don Bosco Boxbergheide – SPORTHAL

ADULTS HIPHOP INTERMEDIATE /ADVANCED

Voor deze groep is enkele jaren ervaring en beheersing van de basisbewegingen vereist. Deze lessen zijn perfect voor dansers die op zoek zijn naar een verdere uitdaging en willen groeien in hun hiphopvaardigheden. Het tempo ligt hoger en moeilijkere technieken en choreografieën worden aangeleerd. Verschillende hiphopstijlen komen aan bod, waaronder old school, ragga/dancehall en lyrical. Hier wordt je coördinatie en inleving verder aangescherpt en kun je je persoonlijke stijl en expressie verder ontwikkelen.

“The only dancer you should compare yourself to, is the one you used to be.”

Scroll naar boven